Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 10.06.2019.

21:38

Zagorac "otvorio dušu": Sport je ogledalo društva

Košarkaš Partizana Rade Zagorac nezadovoljan je ishodom utakmice broj jedan Košarkaške lige Srbije, koju je Crvena zvezda dobila rezultatom 98:94.

Izvor: SN

Autor: SN

Zagorac
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Trener Partizana Andrea Trinkijeri bio je izuzetno nezadovoljan suđenjem na ovoj utakmici sa koje je i isključen nakon dve ekspresno dobijene tehničke greške, pa je Aleksandar Matović vodio utakmicu u nastavku.

Jedan od igrača crno-belih Rade Zagorac takođe je bio nezadovoljan utakmicom i na svom Instagram profilu rešio je da se obrati svojim fanovima.

"Crvena zvezda je odlična ekipa koja je već napravila dobar uspeh ove sezone , moja namera ovim nije da omalovažim njihove igrače i članove. Sport, kao jedno od najverodostojnijih ogledala jednog društva nam može reći mnogo i večeras je mnogo rekao. Ipak, u svemu ovome želim da vidim pozitivne stvari, a to je pokazatelj da kao društvo moramo mnogo da napredujemo. Vidimo se u Pioniru",
poručio je Rade Zagorac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve