Nova vest
Košarka

Petak, 12.04.2019.

16:22

Milojević: Fudbaleri Zvezde svim srcem uz košarkaše protiv Budućnosti

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa "svim srcem" uz košarkaše tog kluba u duelu protiv Budućnosti u ABA ligi.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Milojević: Fudbaleri Zvezde svim srcem uz košarkaše protiv Budućnosti
Foto: Starsport

Crvena zvezda u prvom susretu finala ABA lige večeras od 19 časova dočekuje ekipu Budućnosti.

Milojević je rekao da nije siguran da će svi moći da prisustvuju susretu zbog obaveza koje i sami imaju u nastavku takmičenja u Superligi, ali je poželeo sreću košarkašima Crvene zvezde.

"Uz naše smo košarkaše, imaju našu punu podršku, navijaćemo svim srcem za njih. Oni to sigurno znaju", rekao je Milojević novinarima u Beogradu.

Fudbaleri šampiona Srbije su i ranije dolazili na mečeve u halu "Aleksandar Nikolić".

"Ne znam da li će moći sada da dođu. Problematično je zbog našeg gustog rasporeda. U svakom slučaju ćemo ih pratiti, bodriti i navijati", dodao je Milojević.

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu igrati protiv Radničkog u Super ligi Srbije, a potom u utorak sledi duel sa Mladosti u polufinalu Kupa.

Košarkaši crveno-belih će večeras i u nedelju igrati na svom terenu prve dve utakmice protiv Budućnosti u finalnoj seriji regionalnog takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu