Nova vest
Košarka

Petak, 15.03.2019.

11:15

Košarkaški praznik – Obradović protiv Pešića

Danas je, verskim rečnikom rečeno, crveno slovo za sve ljubitelje košarke.

Izvor: AK

Autor: AK

Košarkaški praznik – Obradović protiv Pešića
Foto: StarSport

U Istanbulu od 18.45 časova je na programu prava košarkaška poslastica, duel Fenerbahčea i Barselone.

Biće to novi okršaj dva legandarna stručnjaka, ponose srpske košarkaške škole – Željka Obradovića i Svetislava Pešića.

Duel dvojice legendarnih srpski trenera Željka Obradovića i Svetislava Pešića večeras (18.45) u Istanbulu. Fener je prvi, Barselona gotovo siguran učesnik TOP 8 faze. Kec je 1,30, dvojka 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fenerbahče - Barselona.

Meč je bitan za oba tima jer se Fener bori sa CSKA i Real Madridom za prvo mesto i uslovno najlakšeg protivnika u plej-ofu.

S druge strane, Barselona još nije "overila" nastup u doigravanju, a zaostaje i dve pobede za Anadolu Efesom u nastojanju da stekne prednost domaćeg terena u četvrtfinalu Evrolige.

CSKA se kvalifikovao za četvrtfinale i večeras (18.00) čeka Panatinaikos, koji se grčevito bori za mesto u TOP 8. Rusi su veliki favoriti s kvotom 1,17, ali PAO mora da ide na pobedu, a kvota na njega je 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA - Panatinaikos.

U prethodnom susretu u Evroligi, Fenerbahče je pregazio Barselonu u "Blaugrani" 84:65. Domaćin je favorit i zbog serije od 12 mečeva bez poraza u Istanbulu, dok su Katalonci na 6-7 na gostovanjima.

Osim taktičkog okršaja dva trenerska titana, neizbežni su i sjajni dueli na parketu, a u centru pažnje bi trebalo da budu bekovi dva tima, Fenerov Kostas Slukas koji je na proseku 16 poena i 5,5 asistencija u poslednja dva meča, te Barsin Tomas Ertel koji ima 11p i 7as u poslednje tri utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve