Nova vest
Košarka

Petak, 08.02.2019.

13:21

Itudis: Istorijski duel koji svi čekaju

Pred večerašnji susret u okviru 22. kola košarkaške Evrolige, svoje izjave su dali treneri mosvskog CSKA i madridskog Reala.

Izvor: SN

Autor: SN

Itudis: Istorijski duel koji svi čekaju
StarSport

Moskovljani dočekuju "Kraljeve" od 18 časova u svojoj Megasport Areni, a duel je posebno interesantan pošto se Madriđani nalaze na drugoj poziciji, a CSKA na trećoj, pa ukoliko domaćin bude slavio samo će zameniti pozicije.

Obe ekipe jure prednost domaćeg terena pred narednu fazu Evrolige, a takođe je zanimljivo da je ovo duel dve ekpe sa najviše pobeda u istoriji takmičenja.

"Ovo će biti još jedan istorijski duel koji svi čekaju. Prilično sam siguran da nas čeka interesantan meč zbog kvaliteta igrača obe ekipe. Uvek mogu da govorim o košarkaškim detaljima, ali zaustaviću se kod izjave da poznajemo jedni druge prilično dobro i zbog toga smo spremni"
, rekao je Itudis.

"Ovaj tim se oseća dobro iako smo bez Tompkinsa i Ljulja. Bilo bi apsurdno forsirati ih da igraju kada nisu 100% spremni. Prepelič takođe ima neke probleme, ali on će putovati sa ekipom. Igrati sa CSKA je najveći izazov, pogotovo u situaciji kada i mi i oni jurimo prednost domaćeg terena.", rekao je Laso.

Podsetimo, CSKA je u prvom susretu sa Real Madridom ubacio 15 trojki, ali je Real svakako trijumfovao na svom parketu, rezultatom 93:88.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve