Nova vest
Košarka

Subota, 19.01.2019.

09:52

Milojević pred Mornar: Verujem da možemo do pobede

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je da Mornar pruža odlične partije u poslednje vreme.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Milojević pred Mornar: Verujem da možemo do pobede
Foto: Starsport

On je dodao da veruje da njegova ekipa može do pobede u predstojećem meču ABA lige.

"U subotu igramo protiv Mornara koji pruža odlične partije u poslednje vreme, gde u poslednja četiri meča imaju tri pobede i nesrećan poraz na gostovanju Partizanu. Za razliku od nekih prošlih utakmica, ne smemo da dopustimo velike padove u igri pošto će to Mornar sigurno umeti da iskoristi", rekao je Milojević, objavljeno je na sajtu kluba.

Košarkaši Mege u subotu nastavljaju takmičenje u ABA ligi kada će u Sremskoj Mitrovici dočekati Mornar u okviru 16. kola regionalnog takmičenja.

Megu očekuje izuzetno važan meč u borbi za plej-of i prekid serije od tri poraza, a trener Milojević neće moći da računa na Kostju Mušidija i Adama Mokoku, dok je nastup Filipa Stanića upitan.

"Imamo probleme s povredama, ali uz agresivnu odbranu i pravu energiju na parketu, verujem da možemo da dodjemo do pobede i nastavka borbe za plasman u plej-of", rekao je Milojević.

Posle 15 odigranih kola, Mega je na petom mestu sa skorom 8/7, dok je Mornar zabeležio šest pobeda.

Plejmeker Mege Ognjen Čarapić rekao je da njegova ekipa mora da odigra sa više koncentracije i energije nego u prethodnim mečevima.

"Očekuje nas teška utakmica protiv Mornara koji je veoma nezgodna i iskusna ekipa u usponu forme. Nismo odigrali na željenom nivou poslednjih nekoliko utakmica i moramo da se podignemo, pre svega u odbrani. Potrebno je da smanjimo broj grešaka u igri i da odigramo sa mnogo više koncentracije i energije. Ukoliko uspemo u tome, verujem da možemo do pobede i nastavka borbe za plej-of", rekao Čarapić.

Utakmica se igra u subotu od 21.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve