Nova vest
Košarka

Sreda, 09.01.2019.

22:38

Pešić bolji od Pjaniđanija, poraz Radonjića od Pitina

Košarkaši Barselone pobedili su na gostovanju Armani iz Milan sa u 17. kolu Evrolige.

Izvor: PT

Autor: PT

Pešić bolji od Pjaniđanija, poraz Radonjića od Pitina
Foto: EPA-EFE/DAVID AGUILAR

Srpski košarkaš Vladimir Micov odigrao je veoma dobar meč za domaći sastav, međutim to nije bilo dovoljno za trijumf ekipe iz "grada mode".

Micov je na terenu proveo čak 37 minuta, a meč je završio sa 20 poena i šest asistencija. Džejms je takođe ubacio 20, dok je Gudaitis postigao 16.

Videlo se koliko Armaniju nedostaje Nemanja Nedović i ukoliko srpski bek ostane zdrav u drugom delu sezone, nema sumnje da će Milano biti u borbi za visoka mesta.

U ekipi Svetislava Pešića Toma Ertel je postigao 21 poen, Adam Hanga je ubacio 15, dok je Kevin Serafan meč završio sa 16. Ovo je bila deseta pobeda Barselone, a četvrta zaredom, dok je Armani poražen deveti put.

Ranije u toku dana Bajern iz Minhena izgubio je u Atini od Panatinaikosa sa 77:67. Srpski igrači Nemanja Dangubić, Stefan Jović i Vladimir Lučić nisu imali najbolja izdanja.

Najbolji od njih bio je Lučić sa osam poena, Jović imao četiri asistencije, dok se Dangubić nije upisao u listu strelaca. Ekipu Panatinaikosa, koju sa klupe predvodi legendarni Rik Pitino, predvodio je sjajni Nik Kalatis sa 14 poena i 11 asistencija, dok je najefikasniji bio Janis Papapetru sa 18.

Izabranici Dejana Radonjića nisu uspeli da iznenade favorizovani PAO, a jedini raspoložen bio je Derik Vilijams koji je meč završio sa 21 poenom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu