Nova vest
Košarka

Četvrtak, 20.12.2018.

08:40

Zagorac: Da smo igrali pre mesec dana ne bi bilo ovako VIDEO

Košarkaš Partizana Rade Zagorac rekao je da je pobeda nad Turk Telekomom ostvarena u najbitnijem meču dosadašnjeg dela sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Zagorac: Da smo igrali pre mesec dana ne bi bilo ovako VIDEO
Foto: Starsport

Partizan je impresivnom igrom razbio goste iz Ankare 87:82 pred 6.200 navijača u "Pioniru" i izborio plasman u Top 16 fazu Evrokupa.

"Ovo je verovatno najvažnija utakmica za nas, ako uzmemo u obzir dešavanja u poslednjih sedam ili osam dana. Važnost ove utakmice, kvalitet protivnika i način na koji smo se pripremali za ovaj meč govore da je ovo najvažnija pobeda za nas. Treba da budemo ponosni na igru koju smo pružili i plasman u Top 16", rekao je Zagorac.

On je dodao da ih očekuju teški mečevi u Top 16 fazi Evrokupa, ali i istakao da ne sumnja da će umeti da se nose s jakim protivnicima.

"Ako uđete u Top 16 preduslov je da imate određeni kvalitet za to, to nije ništa novo. Imaćemo zanimljivu grupu i kvalitetne ekipe, ali ne sumnjam da možemo da se namećemo s njima. To će definitivno iziskivati određeni napor i veliku pripremu, ali svakako se radujemo tome", kazao je Zagorac.

On je takođe rekao da su ovakve utakmice znak da ekipa raste i sve više napreduje.

"Mi stalno ističemo da iz utakmice u utakmicu rastemo kao ekipa i to je jako bitno. Da se ova utakmcia dogodila pre mesec dana, možda ne bi bilo ovako", rekao je Zagorac.

Partizan predstojećeg vikenda očekuje novi izazov, u Beograd stiže Cedevita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu