Nova vest
Košarka

Subota, 03.11.2018.

23:46

Odžo: Nema pobede sa 10, 20 dobrih minuta, pa smo odigrali 40

Centar Crvene zvezde Majkl Odžo rekao je posle pobede nad Cedevitom da je njegova ekipa odigrala dobro ceo meč.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Odžo: Nema pobede sa 10, 20 dobrih minuta, pa smo odigrali 40
StarSport

Odžo kaže da je Zvezda bila oprezna jer je Cedevita dobra ekipa.

Crveno-beli su pobedili ubedljivo sa 94:79 u šestom kolu ABA lige i tako ostali jedini neporaženi tim regionalnog takmičenja posle šest kola.

"Znali smo da će biti teško, dobri su. Znali smo da nećemo moći da se provučemo sa deset ili dvadeset dobrih minuta i odigrali smo 40... Držali smo se zajedno i pobedili", kaže Odžo koji kaže da nije ni znao da je skor 6-0.

"Hteli bismo da zadržimo ovaj momentum i da na kraju sezone, kada pogledamo unazad, možemo da kažemo da smo dali sve što možemo",
kaže Odžo.

Naredna utakmica je Ulm.

"Sad će biti drugačije nego na startu sezone. Poslednje utakmice su igrali dobro, poboljšali su se. I mi smo, ali će biti biti potreban novi nivo koncentracije ali ćemo biti spremni", smatra Odžo.

Prijala mu je utakmica sa Galatasarajem u Evrokupu zbog navijača, a i protiv Cedevite ih je bilo nešto više od četiri i po hiljade u "Pioniru".

"Voleo bih da je tako u sledećoj utakmici. Meni se to sviđa i daju nam ekstra motiv da odigramo snažno i nadamo se da će nastaviti da dolaze",
naglasio je Zvezdin gorostas.

Jedna od lopti koju je probao da vrati svojim spoljnim igračima završila je u publici, pa se Odžo i sam nasmejao tom svom potezu.

"Moram na ovom nivou da eliminišem takve stvari, moram da budem u stanju da pošaljem dobar pas svojim bekovima, ali to je vraćanje osnovama, radiću na tome",
obećao je centar crveno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve