Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 20.08.2018.

21:30

Bogdanović: Očekujemo da se svi odazovu u septembru, ali...

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović kazao je da očekuje da se najveći broj igrača odazove pozivu reprezentacije za kvalifikacije za Mundobasket u septembru.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Bogdanović: Očekujemo da se svi odazovu u septembru, ali...
Getty images

Srbiji slede utakmice sa Izraelom i Estonijom, ali i Grčkom u narednom periodu.

"Grčka je pobedila u svim svojim utakmicama, ali očekujemo jak sastav i ući ćemo u tu utakmicu sa mnogo samopouzdanja. Radujemo se takvoj utakmici, uvek želite da igrate velike utakmice, a ova će biti jedna od njih", rekao je Bogdanović za sajt FIBA.

Srpski bek je istakao kako očekuje da se košarkaši odazovu pozivu nacionalnog tima.

"Očekujemo da se svi pojave, ali još moramo da sačekamo jer neki igrači imaju povrede, ali hoćemo da budemo jaki koliko je to moguće. Moramo da uradimo to što treba, pre svega da stignemo do tamo (Mundobasketa), a onda ćemo misliti o ostalim stvarima. Slede dve važne utakmice protiv Izraela i Estonije i njih moramo da pobedimo", kaže Bogdan.

Boban Marjanović se reprezentaciji pridružio početkom leta kada je Srbija želela da se revanšira Nemačkoj za poraz od zimus. Nemačka je pobedila i drugi put, a Marjanoviću nije jasno kako se desilo da Srbija prokocka 14 poena prednosti.

"Bilo je lepo igrati pred domaćim navijačima, ali smo nažalost izgubili. Vodili smo šest razlike i niko nije mogao da veruje šta se desilo. Pokušao sam 100 puta da objasnim kako smo izgubili i evo sada pokušavam 101. put i ne znam kako smo izgubili. Jedva čekam meč sa Grčkom. Moramo da se vratimo. Uveli smo mnogo novih igrača u stastav i sada nam samo treba pobeda. Obožavam da igram za Srbiju" kazao je Boban Marjanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve