Nova vest
Košarka

Nedelja, 20.05.2018.

20:23

Topić: Da uđemo u pobednički ritam protiv Vršca

Trener košarkaša Crvene zvezde Milenko Topić rekao je da žele na pravi način da uđe u završnicu Superlige četvrtfinalnim duelima plej-ofa sa Vršcem.

Izvor: LN

Autor: LN

Topić: Da uđemo u pobednički ritam protiv Vršca
photo: Pedja Milosavljevic

U ligaškom delu takmičenja Zvezda je zauzela prvo mesto u Grupi A, dok je Vršac bio četvrti u Grupi B.

"Svaka ekipa koja je uspela da se plasira u samu završnicu i eliminacionu fazu zaslužuje svaki respekt. Vršac je pretrpeo mnogo igračkih promena tokom sezone, ali je uspeo da ostvari uspeh", rekao je Topić.

Milenko Topić je postao trener Zvezde nakon ostavke Dušana Alimpijevića posle loših rezultata u Superligi, a ujedno i ne ostvarivanja plasmana u Evroligu sledeće sezone.

"Mi, sa druge strane, želimo da udjemo u samu završnicu na pravi način, i uhvatimo pobednički ritam. Pozivam naše navijače da nas podrže pred najvažnije borbe i budu uz nas", rekao je Topić za sajt kluba.

Osim Nemanje Dangubića, za koga je već najavljeno da se neće vraćati do kraja sezone, ostali igrači Zvezde biće na raspolaganju treneru.

"Dolaze maksimalno rasterećeni u Beograd, a posebno me raduju dobre igre Stefana Đorđevića i Stefana Momirova, dvojice momaka koji su prošli sve selekcije Crvene zvezde i očigledno napravili pravi potez odlaskom u Vršac, gde su skupljali i iskustvo i minute, sa kojima su došle i dobre igre", dodao je Topić.

Meč se igra u ponedeljak od 18 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" ,u okviru prve utakmice plej-ofa Superlige Srbije. Ulaz u dvoranu je besplatan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve