Nova vest
Košarka

Četvrtak, 21.12.2017.

21:40

Feldin: Trebalo je da uđe ona trojka

Košarkaš Crvene zvezde Džejms Feldin kaže da mu je teško pala promašena trojka koja je mogla da prelomi meč sa Panatinaikosom u korist Zvezde.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Feldin: Trebalo je da uđe ona trojka
StarSport

Zvezda je tokom većeg dela utakmice 14. kola Evrolige gubila od Panatinaikosa, u poslednjoj četvrtini je smanjila rezultatski deficit sa 13 na svega tri poena.

Feldin je na 66:63 šutirao i lopta je izašla, a Atinjani su potom u penal završnici obezbedili pobedu 69:63.

"Prvo poluvreme je bilo fizički čvrsto, imali su dosta skokova u napadu, igrali su tvrdu odbranu. Mi smo tim koji mora više da pogađa da bi igrao dobru odbranu, to nije dobro ali takvi smo. Ipak smo imali priliku", rekao je Feldin posle utakmice.

Zvezdin bek dodaje da je Panatinaikos igrao bez Nika Kalatesa koji razigrava sve i sve uključuje u igru. Samim tim, očekivalo se manje poena od Atinjana.

"Ali dozvoliti toliko poena bez njega je teško. To je naša krivica, trebalo je za to da se spremimo. Dobar su tim, u formi su i to su pokazali večeras. Jedan od ključeva njihove odbrane je rotiranje u odbrani. Bio sam tamo dve godine i radili smo to. Teško je. Džejms Gist je 'životinja' unutra, može da čuva bilo koga, a mi nismo napadali na pravi način", kaže Feldin čiji je zaključak da je napad sveukupno bio loš.

"Da pokušamo da napadnemo niski post, to je bio plan, pokušavali smo Ročesti i ja da koristimo svoju prednost u igri jedan na jedan, ali je trebalo bolje da pogledamo snimke", objašnjava Feldin koji objašnjava da je poslednji šut za tri već video u košu.

"Ne želim da pričam o tom šutu... Težak šut, trebalo je da uđe", rekao je Feldin. Zvezdu je izneverio šut za tri poena, a čitava ekipa je pogodila svega pet trojki iz 26 pokušaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve