Nova vest
Košarka

Subota, 04.11.2017.

10:40

Dominik Mavra novi bek MTZ Skopja

Hrvatski košarkaš Dominik Marva novi je igrač MZT iz Skoplja, objavio je makedonski šampion.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Dominik Mavra novi bek MTZ Skopja
Getty Images

Na sajtu skopskog kluba je saopšteno je da je hrvatski bek završio sve formalnosti oko potpisivanja ugovora sa šestostrukim šampionom Makedonije, ali nije navedena vremenska odrednica dogovora.

Marva koji je prošlu godinu za Karpoš sokoli, ovu je počeo u španskm Huventudu, ali je danas raskinuo ugovor jer, po navodima medijima, nije bio zadovoljan minutažom koju je dobijao.hrvatski košarkaš je prethodnoj sezoni je za Karpoš nastupio na 19 utakmica ABA lige sa prosekom od devet i 3,7 asistencija.

Mavra je, ističe se, bio najzaslužniji igrač Kapoš sokola za osvajanje je Kupa Makedonije, u čijoj je završnici proglašen za najkorisnijeg igrača.

Karijeru je počeo u Zagrebu, a igrao je i za Split, Cibonu i poljski tim MKS Dabrovo. Ovog leta je bio u na širem spisku za reprezentaciju Hrvatske za Evropsko prvenstvo, a sa juniorskom i kadetskom reprezentacijom ima evropske zlatne medalje.

Prema najavi iz MZT, Mavra (23) će u Skoplje stići sutra, a u plavo-belom dresu makedonskog šampiona moga da debituje u nedeljnom duelu protiv Mega Bemaksa u okviru sedmog kola ABA lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve