Nova vest
Košarka

Petak, 16.06.2017.

23:55

Alimpijević: Protiv Zvezde je nemoguće igrati

Trener FMP Dušan Alimpijević rekao je da mu je bila čast što je bio deo atmosfere u hali "Aleksandar Nikolić" protiv Zvezde, iako je njegova ekipa poražena.

Izvor: PT

Autor: PT

Alimpijević: Protiv Zvezde je nemoguće igrati
StarSport

"Čestitke Crvenoj zvezdi, stručnom štabu igračima na tituli na fascinantnoj sezoni, koju su i zaslužili. Imali su impresivnu seriju, ne samo u Super ligi, već i tokom sezone. Rekao sam i ranije da je protiv Zvezde nemoguće igrati, što se i pokazalo u plej-ofu. Potpuno nepotrebno pričati o povredama, jer biti deo ovakve atmosfera, za sve nas je dogadajaj. Bilo je lepo biti deo ovoga bar kao protivnička ekipa", rekao je Alimipijević novinarima posle utakmice.

Zvezda je osvojila treću uzastopnu titulu šampiona Srbije pošto je sa 3:0 u pobedama bila bolja od FMP-a u finalnoj seriji plej-ofa Super lige.

"Imam prava da pričam samo za poslednja dva i po meseca. Ponosan sam na ove igrače, oni su ovo zaslužili i to ništa ne može pokvariti. Finalna serija mogla je malo drugačije da ide, ali par poena manje, ne bi poremetilo utisak ovako fantastične Zvezde", rekao je Alimpijević.

Kapiten ekipe iz Železnika Filip Čović kazao je da je FMP prezadovoljan osvojenim drugim mestom.

"Čestitao bih Zvezdi na još jednoj tituli, a mojoj ekipi na odličnoj sezoni, pogotovo na poslednja dva meseca. Odradili smo fenomenalno ovu sezonu, promenili tri trenera... Prezadovoljni smo drugim mestom u ligi. Napravili smo veliki uspeh, jer smo premašili naš cilj", kazao je Čović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve