Nova vest
Košarka

Četvrtak, 30.03.2017.

13:00

Darušafaka: Sve je u našim rukama

Košarkaš Darušafake Skoti Vilbekin pun samopouzdanja govorio je o utakmici sa Broseom u 29. kolu Evrolige.

Izvor:

Autor:

Darušafaka: Sve je u našim rukama
StarSport

"Ove nedelje imamo tešku utakmicu. Na nama je da pobedimo preostala dva meča i plasiramo se u plej-of. Sve je sada u našim rukama, imamo sjajnu priliku da prođemo dalje. Potrebno je da idemo utakmicu po utakmicu i fokusiramo se samo na ovu koja sledi jer je u Broseu teško igrati, njihovi navijači su ‘ludi’ i moramo biti spremni na to. Moramo svesti broj izgubljenih lopti na minimum, da igramo jednako kvalitetno i u napadu i u odbrani kao i da kontrolišemo skok “, rekao je Amerikanac.

Turski tim koji se bori sa Crvenom Zvezdom za plasman u četvrtinu finala igra dobro u poslednje vreme, a jedan od najzaslužnijih je i Vilbekin koji igra sve bolje.

“Vratio mi se ponovo osećaj nakon povrede. Samo ne želim da forsiram i pokušavam da odigram svaki meč na pravi način”, bile su reči američkog plejmejkera.

Košarkaš nemačkog tima Nikolo Meli saglasan je da će biti težak meč.

„Oni i dalje imaju šansi za plej-of. Želimo da se borimo i da pristupimo ozbiljno. Igramo kod kuće i naravno da ćemo pokušati da pobedimo, želimo da završimo učešće u Evroligi na pravi način“, izjavio je Italijan.

Meč između Brosea i Darušafake igra se od 20:45, a u slučaju pobede turskog tima Zvezda će morati da ih savlada u poslednjem meču regularnog dela Evrolige ne bi li prošla u najboljih osam ekipa, a pre toga je, u petak, čeka duel sa UNIKSOM (19.00) u Areni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve