Nova vest
Košarka

Petak, 10.03.2017.

14:38

Zvezdin kalendar – Dženkins kao Vulverin

Košarkaški klub Crvena zvezda izmenio je kalendar za aktuelnu godinu, a inspiraciju je pronašao u holivudskom filmu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Zvezdin kalendar – Dženkins kao Vulverin
Foto: KK Crvena zvezda

Dizajn tim 'crveno-belih' odlučio je da igrači i stručni štab dobiju ruho superheroja, pa je tako Čarls Dženkins sa svojom snagom, žestinom i neverovatnom izdržljivošću prikazan kao Vulverin.

Amerikanac je postao promoter novog filma u režiji Džejmsa Mengolda – "Logan", pošto je ekskluzivni zatupnik "20th Century Fox" za Srbiju, kompanija MCF, videla je kalendar Zvezde za 2017. godinu.

Film "Logan" predstavlja konačno poglavlje filmske sage "Vulverin" koji se prvi put pojavio još davne 1974. godine na poslednjoj stranici stripa "Neverovatni Hulk".

Konačno poglavlje doneće i inovativnost prema sopstvenom priznanju režisera Džejmsa Mengolda. Naime, superherojski aspekt nije u centru pažnje koliko je bio u prethodnim ostvarenjima, već smisao ljudi, pojedinca i odnosa. Očekivano, glavnu ulogu tumači Hju Džekmen.

Popularni ’Đenka' uputio je poziv svim ljubiteljima filma da pohrle u bioskope.

"Veoma sam uzbuđen što ću biti promotivno lice novog filma 'Logan'. Pozivam sve da pogledaju film jer je zaista sjajan".

Film "Logan" emituje se u bioskopima od 2. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve