Nova vest
Košarka

Sreda, 08.02.2017.

14:00

Zvezda bez Stefana Jovića na CSKA

Crvena zvezda, srpski i regionalni šampion, biće oslabljena u meču protiv CSKA u Moskvi neigranjem plejmejkera Stefana Jovića, potvrđeno je za B92.

Izvor:

Autor:

Zvezda bez Stefana Jovića na CSKA
StarSport

Najbolji igrač ekipe sa Malog Kalemegdana ima hroničnih problema sa leđima, zbog čega je propustio duel sa Mornarom u ABA ligi, odnosno nije bio u mogućnosti da pruži svoj maksimum, uz manju minutažu, u susretima sa Anadolu Efesom i večitim rivalom Partizanom.

Ekipa Dejana Radonjića prekinula je porazom od Efesa seriju od sedam uzastopnih trijumfa u elitnom takmičenju, dok je posle 20 pobeda u nizu poražena i u ABA ligi, od Partizana.

Zvezda posle 21 kola Evrolige drži odlično peto mesto na tabeli sa skorom od 12-9, dok su 'Armejci' drugoplasirani sa učinkom 15-6.

Crveno-beli su slavili u prvom meču ove sezone, 29. decembra prošle godine u Beogradskoj areni (78:67), dok će aktuelni prvak Evrope priliku za revanš imati u četvrtak od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve