Minut ćutanja, majice, zvižduci, strah (VIDEO)

Utakmica između Partizana i Olimpije počela je minutom ćutanja zbog ubijenog vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića.

MNIzvor: B92
Podeli
Starsport
Starsport

Deo hale je zviždao kratko za to vreme, da bi deo „Grobara“ krenuo ka tom delu tribine kako bi se obračunali, navijači su odatle počeli da beže, ali nije bilo nereda, da bi se potom skandiralo ubijenom navijaču. Jedno vreme je taj deo tribina bio prazan, da bi se pristalice Partizana potom vratile. Pripadnici žandarmerije nalaze se u hali.

I košarkaši Partizana su, poput fudbalera u subotu, na zagrevanje izašli u majicama sa likom ubijenog Aleksandra Stankovića, pa su ih ubrzo skinuli. Stanković, koji je imao nadimak Sale Mutavi, ubijen je u četvrtak uveče u Beogradu, a bio je jedan od vođa navijača crno-belih.

Na majicama je uz lik pomenutog Stankovića stajalo i "Dobro pamtim sve". Jedini transparent koji je istaknut na utakmici posvećen je njemu.

Košarka

Zadar nadigrao MZT

Košarkaši Zadra pobedili su na svom parketu MZT iz Skoplja sa 71:65 (25:23, 17:12, 12:17, 17:13) u poslednjoj nedeljnoj utakmici petog kola Jadranske lige.

Košarka nedelja 16.10. 21:01 Komentara: 1