Nova vest
Košarka

Petak, 18.03.2016.

23:18

Kako je Radonjić pokrenuo Zvezdu na poluvremenu?

Centar Crvene zvezde Vladimir Štimac istakao je poruku trenera Dejana Radonjića sa poluvremena kao ključ preokreta tima protiv Unikahe.

Izvor: AK

Autor: AK

Kako je Radonjić pokrenuo Zvezdu na poluvremenu?
foto: StarSport

Crveno-beli su gubili 16 poena posle prve dve četvrtine, ali su uspeli da preokrenu na 78:72 za sedmu pobedu u Top 16 fazi.

"Trener nam je na poluvremenu rekao da nismo loši, da smo bolji nego što igramo. Tražio je da se pogledamo i zapitamo šta želimo. To smo i uradili, počeli smo da igramo dobro i u odbrani i u napadu", rekao je Štimac.

Tri kola pre kraja Zvezdi je potrebna još jedva pobeda za plasman u plej-of Evrolie.

"Velika pobeda za nas, sada nam je potrebna još jedna za plasman u plej-of. Sjajno je uvek kada pobediš, posebno kada moraš, pa je ovo savršeno veče. Čestitam Unikahi, volim taj tim, za koji sam pre igrao, uvek je sjajna atmosfera u Malagi, teško je igrati ovde", zaključio je centar Zvezde.

Zvezda u sledećem kolu gostuje Lokomotivi Kubanj u Krasnodaru, direktnom rivalu u borbu za plasman od 2-4. pozicije u grupi E.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve