Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 04.01.2016.

13:45

KK Partizan: Kome smetaju naša obeležja?

Košarkaški klub Partizan oglasio se saopštenjem povodom odluke da na utakmici sa Sutjeskom u Nikšiću bude zabranjeno prisustvo njegovim navijačima.

Izvor: JT

Autor: JT

KK Partizan: Kome smetaju naša obeležja?
Starsportphoto

Sutjeska od 21 čas dočekuje ’crno-bele’ u okviru 18. kola ABA lige, a crnogorski klub je još u subotu objavio da gostujući navijači neće moći da prisustvuju toj utakmici. Takođe, svi koji budu hteli da uđu u halu upozoreni su da ne dolaze sa obeležjima navijačkih grupa.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti i bez ispravki.

KK Partizan NIS se ponosi činjenicom da za njega navijaju ljudi širom regiona i smatra gest domaćina današnjeg meča na prvom mestu nekorektnim prema velikom broju ljubitelja crno-belih boja iz Nikšića i drugih gradova Crne Gore.

Sportsko nadmetanje KK Sutjeska i KK Partizan NIS koje će se večeras održati u Nikšiću, prethodnih dana je imalo nekorektnu uvertiru od strane rukovodstva KK Sutjeska u vidu odluke o zabrani ulaska u halu svim navijačima koji na sebi budu imali obeležja Partizana. Sa velikim ponosom na armiju navijača iz Crne Gore kojima je crno-bela boja u srcu, KK Partizan NIS postavlja pitanje kome i zbog čega smetaju obeležija Partizana u gradu koji je poznat po tome da u njemu živi veliki broj navijača našeg kluba?

Zbog svega što predstavlja u svetu košarke, KK Partizan NIS je magnet za navijače u svim dvoranama u kojima se igra ABA liga. Tim pre, klub smatra veoma nekorektnom odluku da se ljubiteljima košarke, navijačima Partizana, uskrati pravo da uživo prate tim za koji navijaju a koji dolazi u njihov grad posle mnogo godina
“, stoji u saopštenju Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu