Nova vest
Košarka

Nedelja, 27.12.2015.

19:20

Božić: U ponedeljak o daljim potezima

Trener Partizana Petar Božić rekao je da je poraz od Igokee u 17. kolu ABA lige možda i najteži za njegovu ekipu od početka sezone.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Starsport

Crno-beli su odigrali veoma loš meč pretrpeli 11. poraz u setoni rezultatom 73:66.

"Možda i najteži poraz ove sezone s obzirom na celu situaciju i kako se sve odvijalo, mesta na tabeli. Igokea je iskusan tim koji je nas je dobio iskustvom. Pritisak postoji pred svaku, ovu pogotovo. Nismo ga iskontrokisali i zbog njega smo tako loše sutirali i izgubili", rekao je Božić.

Na kraju meča navijači u hali skandirali su „Pero, odlazi“. Božić ističe da mnoge stvari moraju da se popravi kako bi ekipa bila u stanju da dobije neizvesne završnice.

„Pustićemo da prenoći sve i u ponedeljak ćemo pričati o odlukama i potezima koji treba da se prave. Moramo da napravimo neke poteze. Ovo je bio veliki
udarac za nas. Nema posustajanja i odustajanja nego da tražimo druge načine da popravimo ono sto nam nedostaje da dobijemo neizvesnu završnicu ili pobedimo utakmicu“,
rekao je Božić.

Košarkaš Partizana Čedomir Vitkovac rekao je da ekipa iz ove situacije da se iščupa kako zna.

„Težak poraz koji nas baca u tešku situaciju i moramo da se čupamo kako znamo.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve