Nova vest
Košarka

Utorak, 15.12.2015.

00:23

Milojević kratak: Srećno Zvezdi protiv Bajerna

Trener Mega Leksa Dejan Milojević posle poraza od Crvene zvezde samo je poželeo ’crveno-belima’ sreću u poslednjem kolu Evrolige sa Bajernom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Foto: Mega Leks

Šampion Srbije je slavio protiv Mege u Sremskoj Mitrovici sa 79:78 u okviru 14. kola ABA lige i tako naneo Milojevićevim izabranicima peti poraz ove sezone.

„Čestitam Zvezdi na pobedi i želim im sreću u narednoj utakmici sa Bajernom“, bilo je sve što je Milojević rekao novinarima posle utakmice, očigledno nezadovoljan porazom svog tima.

Košarkaš Mega Leksa Danilo Nikolić rekao je da su saigrači i on morali da odigraju pametnije u odlučujućim trenucima, kada se rezultat lomio.

Igrali smo veoma tešku utakmicu, gde smo morali u finišu da odigramo pametnije. Imali smo egal tokom celog meča, ali promašeni šutevi i neke glupe odluke u napadu su presudile da izgubimo ovu utakmicu. Okrećemo se narednoj utakmici sa Partizanom i pokušaćemo da u tom duelu zabeležimo pobedu“, istakao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve