Nova vest
Košarka

Nedelja, 19.07.2015.

10:39

Ražnatović prozvao Đorđevića, pa se pokajao

Poznati košarkaški menadžer Miodrag Ražnatović prozvao je selektora Srbije Aleksandra Đorđevića zbog odluke da na pripreme pozove Stefana Pota.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Đorđević je naknadno pozvao Pota zbog povrede Stefana Jovića, a Ražnatoviću je zasmetalo što je košarkaš Asesofta dobio prednost u odnosu na Vasilija Micića, njegovog klijenta.

Micić je bio na širem spisku Đorđevićevih kandidata za Evropsko prvenstvo, za razliku od Pota, koji je po svojim karakteristikama sličniji košarkaš Joviću od plejmejkera Bajerna.

Postoji trener koji objavi spisak od 24 igrača, koji potom skrati i odluči se za 18 i onda usled povrede pozove igrača koji nije bio u 24. I onda se svi mi zapitamo čemu služi uopšte spisak od 24. Više nego neozbiljno! I to je stvar principa! Velika ljubav prema rumunskoj košarci i davanje istoj primat nad bavarskom je pak pitanje ličnog afiniteta i to ne treba komentarisati”, napisao je Ražnatović na svom Tviter profile.

.

.

Ražnatović je nekoliko sati kasnije, ipak, shvatio da njegove kritike nisu bile na mestu, pošto je dobio veliki broj negativnih odgovora, pa se izvinio.

Moram priznati da su svi koji su mi poslali negativne komentare na moj poslednji tvit u pravu. Nije moje da komentarišem poteze selektora. Greška. Zasmetala mi je anomalija i odreagovao sam impulsivno, što nije ok, i svi treba da dajemo podršku treneru i igračima”, poručio je Ražnatović.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

129 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu