Nova vest
Košarka

Nedelja, 28.06.2015.

09:27

Spanulis dobio teren na Novom Beogradu

Vasilis Spanulis otvorio je na Novom Beogradu teren koji nosi njegovo ime i najavio revijalnu utakmicu povodom 20 godina od osnivanja agencije BeoBasket.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

Teren se nalazi na šetalištu kod hotela "Jugoslavija", a svečanom otvaranju prisustvovali su poznati košarkaši Pero Antić, Dario Šarić, Džastin Doelman, Brus Tejlor i Mirza Teletović.

"Lepo je videti decu kako igraju. Veoma su srećni što imaju priliku da igraju na ovako dobrom terenu, mi takve nismo imali. Želim im da ostanu vrelih srca i da ostvare svoje snove", rekao je reprezentativac Grčke i plejmejker Olimpijakosa.

Otvaranju je prethodilo finale mini basket turnira u konkurenciji dečaka i devojčica uzrasta do 14 godina, kao i šutiranje trojke u humanitarne svrhe.

Svaki pogodak izvan linije 6,75 nagrađen je sa po 1.000 dinara pa je košarkaški klub u kolicima "Singidunum" na kraju dobio ček od 88.000 dinara.

Revijalna utakmice "Sve zvezde BeoBasketa" počinje u 20 sati u Kombank areni.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve