Nova vest
Košarka

Petak, 20.02.2015.

23:24

Radonjić: Kvalitetom na sistem

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan plasmanom u polufinale Kupa Radivoja Koraća i da želi da duel sa Partizanom bude praznik košarke.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

‘Crveno-beli’ su u poslednjem četvrtfinalu pobedili Konstantin sa 81:65 i obezbedili susret sa ‘večitim’ rivalom, koji je dan ranije bio bolji od Vojvodine.

Radonjićevi izabranici se sa Partizanom sastaju u subotu od 21 čas u niškom “Čairu”, a u prvom polufinalu igraće Mega Leks i Vršac.

Ono što smo priželjkivali to smo i uradili. Savladali smo Konstantin, a sada ide očekivano polufinale protiv Partizana, najvećim rivalom. Bili smo opterećeni povredama u prethodnom periodu, a ovaj meč je iskorišćen da bismo bili najspremniji. Imamo malo vremena da se spremimo za polufinale”, rekao je Radonjić.

I duelu sa Konstantinom, Radonjić nije mogao da računa na Branka Lazića, za kojeg se nada da će biti spreman za derbi sa Partizanom. U prethodnom period su probleme sa povredama imali Stefan Jović i Nemanja Dangubić, a iz istog razloga, crnogorski stručnjak je na meču sa niškim klubom odlučio da odmori Markusa Vilijamsa.

Pre svega smo bili okupirani svojom problematikom oko povreda. Od Jovića i Dangubića pa sada Markusa i Lazića. Razmišljali smo samo kako mi da budemo što spremniji. Partizan ima deset pobeda u nizu, imaju kvalitet i iskustvo. Oni imaju sistem koji im je doneo puno titula, a mi smo svesni toga. Pokušaćemo da nametnemo svoj kvalitet”, naglasio je Radonjić.

Radonjić je takođe istakao da se nada da će duel sa Partizanom i preostali tok Kupa proteći u pravoj sportskoj atmosferi.

Bilo bi stvarno lepo da ovo vreme koje smo u Nišu da protekne kao praznik i da sve bude u sportskom i fer ambijentu i da se tako dođe do trofeja”, rekao je Radonjić.

Radonjić je takođe prokomentarisao činjenicu da njegovi izabranici imaju tek nešto više od 20 sati do duela sa Partizanom.

Spremamo se za toliko. Ne razmišljamo o vremenu. Želimo da odigramo što bolje i to je to”, istakao je Radonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu