Nova vest
Košarka

Petak, 26.12.2014.

17:06

DV: Sve za pobedu u Novom Mestu

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da će crno-beli učiniti sve da pobede Krku u Novom Mestu u nastavku borbe za plasman u plej-of Jadranske lige.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Vujošević se u Novom Mestu vraća na klupu srpskog šampiona posle tri meča suspenzije zabog isključenja protiv Mega Leksa.

"Analizirali smo ekipu Krke i spremili se za meč. Ova utakmica neće sigurno biti laka, a ono što nam posebno otežava stvari jeste i zdravstveni status naše eklipe."

"Ali borićemo se, igrači će sigurno učiniti sve da zabeležimo pobedu u za nas veoma značajnoj utakmici", rekao je Vujošević za klupski sajt.

On je kao najveću opasnost u timu Krke označio američke internacionalce -plejmejkera Malkolma Reja Armsteda i krilnog centra Kristofera Bukera.

"Slovenački prvak spada u red veoma organizovanih klubova i imaju jako dobar tim, čiji su nosioci iskusni i kvalitetni igrači, potpomognuti sa nekoliko veoma talentovanih i mladih slovenačkih reprezentativaca. U sezonu su ušli sa velikim ambicijama, što su i pokazali na početku kada su beležili odlične rezultate. Medjutim, u ovom drugom delu sezone igraju promenjivo, sa dosta osiclacija", rekao je Vujošević.

Utakmica 15. kola Jadranske lige izmedju Krke i Partizana igra se sutra od 21 sat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu