Nova vest
Košarka

Petak, 19.09.2014.

09:17

Koliko vredi Riki Rubio?

Plejmejker Minesota Timbervulvsa Riki Rubio pregovara sa klubom o novom ugovoru, ali dve strane još nisu blizu konačnog dogovora.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Ukoliko Španac i Vulvsi ne postignu dogovor do 31. oktobra, Rubio će sledećeg leta postati ograničeno slobodan agent. Uprkos tome, generalni menadžer franšize Milt Njuton kaže da neće biti žurbe.

“Uradićemo ono što je najbolje za organizaciju. Ukoliko uspemo da završimo stvar u skorije vreme, onda odlično. Ako ne, nije da negde žurimo“, izjavio je Njuton, koji je ipak optimista.

“Poznajući Rikija kao osobu, znam da on želi da bude ovde. Treba samo da se izborimo sa njegovim agentom".

Prvobitno se pojavila glasina da je Rubiov menadžer tražio maksimalni, petogodišnji ugovor, a Vulvsi su za sada spremni da ponude četvorogodišnji ugovor vredan 43 miliona dolara.

Tom ponudom, kako navode mediji u SAD, agent Rikija Rubija nije zadovoljan, mada španski plejmejker ističe da bi voleo da ostane u Minesoti.

“Lojalan sam, želim da vratim ono što su meni ovde pružili – mnogo ljubavi“, kazao je Rubio za Jahu Sports.

Španski plej prošle sezone je prosečno beležio 9,5 poena, 4,2 skoka, 8,6 asistencija i 2,3 ukradene lopte po utakmici. Ipak, njegov šut i dalje je veliki znak pitanja, pošto mu je procenat šuta iz igre 38%.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve