Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 21.07.2014.

10:44

Micić: Selektor zna sve "fore"

Reprezentativci Srbije Bogdan Bogdanović, Vasilije Micić i Miloš Teodosić rekli su da su veoma zadovoljni dosadašnjim tokom priprema.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

"Orlovi“ se nalaze na Kopaoniku, gde sprovode bazični deo priprema do 26. jula, a u nedelju je tamo bio dan posvećen medijima.

“Jako sam zadovoljan, odradili smo osam treninga uz jedan dan pauze, trneninzi su dobri, intenzivni, atmosfera je dobra, za sada sve ide po planu”, rekao je Micić, a sa njim se složio i Bogdanović.

“Sjajna je atmosfera, Kopaonik je pravo mesto za stvranje hemije u timu. Dosta radimo pet na pet, na kondiciji, uz dosta trčanja, igre u tranziciji. Selektor zna odsta, trudi se da budemo što bolji igrači, za sada sve ide svojim tokom”, rekao je Bogdanović.

Vasilije Micić rekao je da mu se dobada kako radi selektor Đorđević.

“On je bio plejmejker, imao je najbolju komunikaciju sa igračima, neverovatno je šta on sve vidi na terenu, bio je igrač, zna sve “fore” koje su koristili stariji igrači, pokušavamo sve da pohvatamo, tako da mi veoma pomaže”, dodao je Micić.

Bogdanović je nedavno potpisao za Fenerbahče, Micić bi trebalo da pređe u Bajern.

“Ovo je novo iskustvo za mene, pravi korak u pravo vreme, nastviću da radim i treniram kao pre i nadam se svemu najboljem”, rekao je Bogdanović.

“Još nisam završio detalje ugovora, nadam se da ću igrati u Bajernu. Prvi put ću igrati u inostranstvu, tako da mi je mnogo drago da ću raditi sa Pešićem, ali videćemo šta će biti”, rekao je Micić.

Miloš Teodosić kaže da u ekipi još ne razmišljaju o krajnjim dometima u Španiji.

"Dosadašnji deo pripremea je dobro prošao, radili smo i na kondiciji i taktici, lično sam zadovoljan. Imamo malo problema sa povredama, za sada su utisci pozitivni. Ima razlike u radu selektora, najbitniji deo, uigravanje, tek sledi. Imamo kvalitetne igrače, a da li ćemo postati kvalitetan tim to zavisi o našeg rada. Rano je govoriti o krajnjimm dometima. Otkad smo se okupili naš cilj je da prođemo prvu fazu", rekao je Teodosić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu