Nova vest
Košarka

Subota, 19.07.2014.

10:58

B92: Nelson još nije odlučio

Iako se poslednjih dana u medijima govori da je Demarkus Nelson na korak od prelaska u Panatinaikos, kako B92 saznaje, on i dalje nije doneo konačnu odluku.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Sportski direktor Crvene zvezde Telekom Davor Ristović rekao je za B92 da nema novih momenata u slučaju američkog plejmejkera, koji je nedavno zatražio od kluba izmirenje svih zaostalih obaveza kako bi uopšte seo za pregovarački sto i počeo razgovore oko produžetka saradnje.

Na pisanje beogradskih medija nadovezao se i grčki portal koji prati dešavanja u Panatinaikosu, najavom da je Nelson pred raskidom ugovora sa Zvezdom i da bi uskoro mogao da postane član “Zelenih“.

Nekadašnji student univerziteta Djuk je u Beograd stigao 2012. godine, a prethodno je u Evropi nastupao za Zagreb, Avelino, Šole i Donjeck.

Prošle sezone je u ABA ligi prosečno beležio 9,8 poena, 3,2 skoka i 3,3 asistencije, dok je u Evroligi upisivao nešto bolje procente, 11,2 poena, 4 uhvaćene lopte i 3,2 dodavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve