Nova vest
Košarka

Petak, 06.06.2014.

23:02

Endesa: Real kroz produžetak do 1-0

Košarkaši Real Madrida dobili su prvu utakmicu polufinalne serije Endesa lige protiv Unikahe rezultatom 98:93 posle produžetaka.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Regularni deo meča je završen sa 83:83, a u dodatnih pet minuta Madriđani su stekli prednost od pet poena i ostvarili trijumf.

Najefikasniji igrač u pobedničkom timu bio je Serhio Ljulj sa 18 poena, ali je titulu najkorisnijeg poneo Nikola Mirotić (16p, 9sk, 2as). Na drugoj strani bolji od ostalih bio je Fran Vaskes sa 17 poena i 7 skokova.

Unikaja je tokom većeg dela meča bila bolji rival i bila u prednosti, naročito u prvom poluvremenu koje je završeno sa viškom od 11 poena u korist gostiju.

Treća deonica je označila povratak Reala, spustili su se na svega poen zaostatka pred ulazak u poslednju deonicu, a to je razlika koju su uspeli da neutrališu do 40. minuta.

U dodatnih pet minuta Real je bio bolji protivnik, rešio period sa 15:10 i stigao do 1-0 u seriji.

Potencijalni reprezentativac Srbije Vladimir Štimac je za Unikaju proveo 15 minuta na parketu, postigao četiri poena i zabeležio tri skoka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu