Nova vest
Košarka

Sreda, 14.05.2014.

21:05

KLS: Mega rutinski sa Metalcem

Košarkaši Mega Vizure pobedili su Metalac sa 79:56 u poslednjem meču devetog kola Superlige Srbije u Hali sportova na Novom Beogradu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Izabranici Dejana Milojevića tako su se osvetili Metalcu za poraz u prvom delu Superlige i ostvarili šesti trijumf, dok je timu iz Valjeva to šesti poraz.

Mega Vizura i Metalac su vodili veliku borbu od početka meča, a gosti su bolje ušli u meč. Domaći tim je na poluvremenu imao pet poena prednosti, a potom je usledio rasplet.

Milojevićevi izabranici su sjajno odigrali treći period, dobili su ga sa 28:9 i tako prelomili utakmicu. Do kraja su samo održavali prednost i rutinski slavili.

Junak trijumfa Mege bio je Nemanja Krstić sa 17 poena i pet skokova, Milan Milovanović je dodao 12 poena i šest skokova. Još jednu odličnu partiju imao je Nikola Jokić sa 11 poena i šest skokova, dok je Ognjen Jaramaz meč završio sa deset poena i isto toliko skokova.

U tim Mege vratio se Vasilije Micić, koji je odsustvovao nekoliko nedelja zbog loma šake, ali nije ulazio u igru. Njegov menadžer Miško Ražnatović još u utorak je najavio da će Micić sledeće nedelje odigrati prvu utakmicu posle pauze.

Kod Metalca, Stanoje Knežević je postigao 12 poena i imao osam skokova, dok je Petar Popović dodao deset poena.

Košarkaši Mega Vizure u narednom kolu, u subotu, gostuju Crvenoj zvezdi, dok Metalac dočekuje Radnički.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu