Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 28.04.2014.

08:44

Lisac: F4 nije pravedan

Generalni menadžer ABA lige Roman Lisac potvrdio je ulazak Levskog u ligu, te najavio promenu sistema završnog turnira, prenosi „Sportski žurnal“.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Čelnik regionalnog takmičenja je naveo da je gotovo sve dogovoreno sa bugarskim timom, ali da će biti neophodna provera tehničkih uslova ugovora.

Takođe, dodao je da je ovogodišnji fajnal-for dokazao da nije najpravedniji i da se ozbiljno razmišlja o promeni sistema takmičenja za sledeću sezonu.

Svi prijatelji i saradnici su došli do zaključka da ćemo sve učiniti da se ustanovi plej-of. S tim da će i klubovi morati da pomognu u tome, da uđemo u završnicu koja je pravedna, a koja to sada očigledno nije. To nije naša krivica, već kalendara. Sada je tako kako je, mi pratimo pravila Evrolige“, rekao je Lisac.

U poslednje dve sezone prvoplasirana ekipa na kraju regularnog dela sezone završila je takmičenje u polufinalu fajnal-fora, prošle godine je to bila Igokea, a ove Crvena zvezda Telekom.

U oba navrata tim koji je eliminisao lidera je stigao do titule, najpre Partizan, a ove godine Cibona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu