Nova vest
Košarka

Subota, 09.11.2013.

14:42

Kobi: Hauard će imati sjajnu sezonu

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant veruje da će njegov nekadašnji saigrač Dvajt Hauard imati sjajnu sezonu sa Roketsima.

Izvor: MDž

Autor: MDž

Default images

"Iz onoga što sam do sada mogao da vidim, čini mi se da ga puštaju da igra još više. Dvajt je uvek težio ka tome da bude ofanzivniji igrač, a ta prilika mu se pruža sada sa Roketsima“, rekkao je Brajant za LA Tajms.

Poznato je da Crna Mamba i Hauard nemaju dobre odnose, ali Kobi je imao samo reči hvale na račun nekadašnjeg igrača Lejkersa.

"Hauard je uvek hteo da dostigne uspeh velikana ove lige, kao što su Šek, Norman Čemberlejn, Hakim Olažuvon i drugi . Mislim da je ovo njegovo vreme i da ima šansu da postiže i do 25, 26 poena tokom utakmice“, dodao je Kobi.

Nedavno su Roketsi gostovali u Stejpls Centru protiv Klipersa, što je ujedno bilo Hauardovo prvo gostovanje u toj dvorani, posle raskida ugovora sa Lejkersima u julu ovde godine. Tokom utakmice, navijači Klipersa nisu prestajali da skandiraju Hauardu.

"Morate razmeti da stvari tako funksionišu u ovom gradu. Bilo da ste navijač Klipersa ili Lejkersa, kada neko ode iz Los Anđelesa, ljudi to shvataju lično. U stvari, moguće je čak i da su navijači Klipersa bili zapravo maskirani navijači Lejkersa“, našalio se Kobi na račun cele situacije u Stejpls Centru tokom utakmice između Roketsa i Klipersa.

Roketsi opet gostuju u Stejpls Centru 19. februara, s tim što će ovoga puta odmeriti snage sa Lejkersima.

Brajant, iako još uvek povređen, radi na što bržem ozdravljenju i priznaje da povratak neće biti nimalo lak, jer najteži deo posle duge pauze je manjak fizičke spreme.

Ipak, četvorostruki All Star MVP se nada da će biti spreman da izađe na teren još pre meča sa Roketsima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve