Nova vest
Košarka

Petak, 28.12.2012.

14:11

Radnički doveo Amerikanca Vizera

Košarkaški klub Radnički iz Kragujevca potpisao je ugovor sa američkim centrom Kajlom Vizerom i tako u Novu godinu ekipa ulazi sa još jednim pojačanjem.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

U Evropi je nastupao za nemački Fantoms i Ludvigsburg, gde je beležio solidne partije i razvio se u kvalitetnog košarkaša. U međuvremenu nosio je dres Šarlota u Letnjoj ligi, ali je ostao pri odluci da se ne vraća u SAD. Nakon Nemačke igrao je i za italijanski Juve Kazetra, gde zbog povrede ramena i višemesečne pauze nije pokazao sve kvalitete.

Posle 23-godišnjeg beka Miloša Dimića, sastavu Miroslava Mute Nikolića priključio se i 27-godišnji igrač koji se po oceni stručne javnosi, nalazi među igračima koji su ostvarili najvidniji napredak u karijeri nakon napuštanja SAD.

U pojačanom sastavu Radnički će pokušati da u ovoj sezoni osvoji prvi trofej u istoriji kragujevačke košarke. Od 7. do 10. februara biće održan Kup Radivoja Koraća, a domaćin je grad Kragujevac, čime se Radnički ističe kao jedan od najozbiljnijih favorita. Od marta sledi i srpsko prvenstvo, a ambicija Šumadinaca je da se i tu uključi u rešavanje pitanja titula ove sezone.

Analizu igre Radničkog u prvom delu sezone pročitajte u temi Saše Ozma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve