Nova vest
Košarka

Subota, 27.10.2012.

13:52

Majkl Skot dve godine u Zvezdi

Crvena zvezda DIVA brzo je pronašla zamenu za Morisa Almonda. Kao što je B92 prvi objavio, rukovodstvo crveno-belih angažovalo je Majkla Skota (1986, 201).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Skot je prošle sezone sa dosta uspeha branio boje kragujevačkog Radničkog, a u Zvezdu dolazi iz Belgije gde je igrao za Šarlroa.

Skot je doputovao u Beograd, prošao je lekarske preglede i potpisao je ugovor na dve godine, a u crveno-belom dresu trebalo bi da debituje u meču sa Solnokom narednog vikenda.

Skot je rođen u Indijanapolisu, pohađao je Nortvest srednju školu, a studirao je na Univerzitetu Kent Stejt. Ima bogato iskustvo igranja u Evropi pošto je branio boje turskog Trabzonspora, mađarskog Kormenda, nemačkog Getingena.

Prošle sezone u dresu Radničkog iz Kragujevca prosečno je beležio 13,4 poena i 6,7 skokova.

Ovu sezonu počeo je u dresu belgijskog Šarlroa, uz učinak od 7,3 poena i 5,7 skokova, a sobzirom da je odavno bio na meti rukovodstva i stručnog štaba crveno-belih iskorišćena je prva prilika da dođe u tabor Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu