Nova vest
Košarka

Četvrtak, 05.04.2012.

21:01

Hauard smeštao otkaz Van Gandiju

Trener Orlando Medžika Sten Van Gandi izjavio je da je prva zvezda tog tima Dvajt Hauard pokušao da ubedi upravu da ga smeni.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

"Znam da je pokušao da ih ubedi. Tako je, kako je. Nosim se sa tim cele godine. Ne uzbuđujem se previše. Ja i dalje radim svoj posao", rekao je Van Gandi.

Još bizarnija situacija dogodila se malo kasnije, kada je Hauard prišao treneru, demantovao sve navode i tražio od novinara da mu kažu ko im je izvor.

Kada su ga pitali da li su navodi tačni on je odgovorio: "Zar ne znate šta sam juče izjavio? Znam da gledate ESPN“, rekao je Hauard, koji je prethodnog dana opovrgao te tvrdnje u izjavi za ESPN.

"Šta god da se desi na kraju sezone, nije moje delo. Ja sam igrač Medžika, ne generalni menadžer, ni vlasnik kluba. Tako da to nije moj posao. Trebalo bi da prestanete time da se bavite, jer tu nema ničega. Nas samo zanimaju pobede, tako da se ostalo treba da stane“, rekao je Hauard.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu