Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 26.09.2011.

14:43

Raduljica: “Uživam u Partizanu”

Jedno od najvećih pojačanja Partizana pred novu sezonu Miroslav Raduljica rekao je da je srećan što je prešao u redove crno-belih.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Raduljica je ugovor sa šampionom Srbije potpisao pre nekoliko nedelja, a od prve utakmice u crno-belom dresu imao je odlične partije, što raduje sve u stručnom štabu.

“Nisam ni pomišljao da bi početak u novom klubu mogao da bude problematičan. Stvarno sam se izuzetno brzo uklopio, naravno uz pomoć ljudi koje sam znao od ranije, a sa kojima sam sada samo još bliži”, rekao je Raduljica.

Da nije bilo njihovih ljudskih kvaliteta, ne bi adaptacija tekla tako lako kao što mislim da jeste. Tu mislim na sve, od stručnog štaba, do igrača. Ili obrnutim redosledom, svejedno. Nema nikakvih nepoznanica, u pitanju su super ekstra momci, izuzetno kvalitetne osobe”, dodao je Raduljica.

Prošlu sezonu Raduljica je počeo tek oko Nove godine, koliko je trebalo da se oporavi od povrede. Zatim je prešao u Albu, ali ni u Berlinu nije pokazao sve što zna, pa je sada željan da to učini u Partizanu.

Mogu da kažem da sam se uželeo košarke. Posebno u sistemu gde ima za svakoga po nešto, ali dosta toga za centra. Priznajem, već uživam u takvoj igri. Nadam se da će, kada budem ušao u pravu formu, sve biti još bolje za tim”, naglasio je Raduljica i dodao da je vrlo brzo shvatio da Partizan uvek ide na trijumf, “Taj pobednički mentalitet je izuzetno bitan, iako je sigurno da je za ovaj period važnije građenje timske igre”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve