Nova vest
Košarka

Petak, 19.11.2010.

13:00

Džavai: "Nigde kao u Pioniru“

Novi košarkaši Partizana već su se navikli na atmosferu u Pioniru. Kada su se pojavili na tradicionalnom bisu, videlo se da polako postaju miljenici navijača.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Australijanac Nejtan Džavai od ove sezone igra za "crno-bele", a kao i svi stranci koji dođu u "Pionir", oduševljen je atmosferom.

"Emocije su deo mene. Ovi ljudi pevaju i navijaju od prvog do poslednjeg minuta, pa me to malo ponese. Ovo ne postoji na svetu“, rekao je Džavai.

Australijanac je odradio domaći. Sve informacije o večitom derbiju su prikupljene i gorostasni igrač je spreman za nedelju.

"Gledao sam sve klipove na „Ju tjubu“ i veoma dobro sam se informisao. Video sam i incidente. Dobro, nadam se da se takve slike neće nikada ponoviti, ali sam svestan koliko je ta utakmica značajna za sve u Partizanu. Siguran sam i da će se Zvezda dobro pripremiti, ali sam uveren da smo bolji", poručuje Džavai.

Džavai je tokom meča sa Kaha Laboralom vodio bitku sa dva igrača koja se dijametralno razlikuju – Mirzom Teletovićem i Stankom Baraćem.

"Teletović je snažan skoro kao ja“, kroz smeh kreće Australijanac. „ Brz je, ima nisko težište. Barać je dugačak, a ima dobar šut i ume da otvori reket. Ta dva igrača čine jako opasan tandem, ali smo uspeli da ih nadigramo i to svi mi, a ne samo ja. Ustvari, počeli smo i da pobeđujemo kada sam počeo da vraćam loptu iz reketa i kada je Kecman krenuo da rešeta“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve