Nova vest
Košarka

Nedelja, 03.10.2010.

11:28

Vujošević: “Sada sam spokojan”

Trener CSKA iz Moskve Duško Vujošević izjavio je posle susreta sa svojim bivšim klubom Partizanom, da su ‘crno-beli’ u dobrim rukama.

Izvor: B92, kkpartizan.rs

Autor:B92, kkpartizan.rs

Default images

Trofejni trener je napustio ‘crno-bele’ ovog leta, kada je ekipu preuzeo dotadašnji pomoćni trener, Vlada Jovanović.

“Partizan je klub koji volim. Osećam se potpuno spokojno, jer sam uveren da su klub i ekipa u dobrim rukama”, rekao je Vujošević.

CSKA je slavio protiv Partizana sa 75:63 i Vujošević je bio više zadovoljan rezultatom nego igrom.

Dozvolili smo Partizanu 15 skokova u napadu. Bilo je primetno da su nam noge “teške” posle pripremnog perioda. Možda i Partizan ima isti problem, ali sigurno ne toliko jer je tu dosta mladih igrača koji se lakše nose sa opterećenjem”, rekao je Vujošević.

Trener Partizana Vlada Jovanović bio je uglavnom zadovoljan posle meča.

"U pojedinim momentima smo igrali dobro, ali je nama pre svega bio cilj da vidimo na kom smo trenutnom nivou kada su u pitanju najbolji evropski timovi, a CSKA je definitivno jedan od njih. Ove utakmice će nam dati i neku poslednju analizu pred početak oficijelnih takmičenja, tu pre svega mislim na Jadransku ligu. U određenim periodima igre bili smo solidni, ali se video nedostatak na pozicijama jedan i četiri, pogotovu na ovoj prvoj. Važno je da su se momci su borili i pružali svoj maksimum u ovom trenutku do samog kraja utakmice", rekao je Jovanović.

Jovanović je imao reči hvale za svog učitelja.

Veoma nam je drago da ponovo vidimo Vujoševića. Za mene je svaki meč protiv njegovog tima prijateljski.Čak i kada bude zvaničan. To samo znači da će jedan od naših timova ići dalje”, zaključio je Jovanović.

Partizan u nedelju od 15 časova igra za treće mesto protiv Panatinaikosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu