Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 14.12.2009.

16:44

Šole - Crvena zvezda (utorak,20.30)

Košarkaši Crvene zvezde u utorak od 20.30 časova u četvrtom kolu grupe F Evrokupa gostuju francuskom Šoleu.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Dva rivala dobro su se upoznala prošle nedelje u beogradskom „Pioniru“, kada su crveno-beli slavili rezultatom 82:66. Zvezdu pobeda vodi ka prvom mestu u grupi, a sa druge strane, Francuzi, trenutno drugoplasirani u domaćem prvenstvu, nemaju mnogo izbora. Poraz bi ih udaljio od borbe za drungu rundu.

Znamo protivnika, njihove prednosti i mane. Cilj nam je prvo mesto, ali očekujem potpuno drugačiju utakmicu nego u „Pioniru“. Mnogo bolje igraju pred svojim navijačima i već smo videli koliko su dobri u skoku. I pored poraza u Zadru, putujemo u dobroj atmosferi i sa željom da ne ponovimo greške iz Dalmacije“, rekao je kapiten Zvezde Tadija Dragićevića.

Trener crveno-belih Aco Petrović, za razliku od poslednje utakmice NLB lige, ponovo računa na Filipa Videnova, dok je u Beogradu ostao Marko Kešelj.

Dobro je zbog same pripreme utakmice da smo međusobno igrali pre nedelju dana. Sad ih bolje poznajemo, znamo šta je bitno za njihovu igru i pokušaćemo da iskoristimo neke njihove lošije strane. Oni su odlična ekipa, i bolje partije pružaju kod kuće, gde imaju punu dvoranu. Mi uvek idemo na pobedu, jer u grupi još ništa nije rešeno. Sa četvrtom pobedom obezbeđujemo prolaz, ali ne i prvu poziciju“, ocenio je Petrović.

U drugom meču F grupe, u utorak od 20.45 u Trevizu, Beneton dočekuje moskovski Dinamo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve