Nova vest
Košarka

Subota, 26.01.2008.

19:16

Leri Ajuso napustio Cibonu

Izvor: Željko Čačija

Autor:Željko Čačija

Default images

Portorikanski reprezentativac Leri Ajuso nije više igrač Cibone, objavio je klub u subotu: "danas je sporazumno raskinut ugovor između košarkaškog kluba Cibona i igrača Lerija Ajusa. Klub i igrač više međusobno nemaju nikakvih obaveza." Ajuso je prošle sezone nastupao za Split, a svojevremeno je za njega bila zainteresovana Crvena zvezda. Međutim, taj igrač je poznat kao neko ko ne poštuje autoritete.

Nije se pojavio dva dana na treningu, tako da neće biti u konkurenciji za utakmicu, a protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak“, rekao je prvi trener Ivan Sunara.

Ajuso mi je poslao SMS poruku u četvrtak, u kojoj je rekao da se neće vraćati u klub. Čuo sam se kasnije s njim i on mi potvrdio da ne vidi sebe u ekipi više. Razgovarao sam i s njegovim agentom. Mislim da nije izabrao baš najbolji način za prekid saradnje“, rekao je direktor Cibone Mihovil Nakić.

Ajuso je ove sezone u proseku igrao 29 minuta po meču i beležio 15 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve