Nova vest
Košarka

Utorak, 07.08.2007.

19:54

Skot Polard prešao u Boston

Izvor: Željko Čačija

Autor:Željko Čačija

Default images

Boston Seltiksi počeli su da popunjavaju rupu koja je nastala posle trejda sa Minesotom. Posle Kevina Farneta u tim je stigao veteran Skot Polard. Ugovor je potpisan na godinu dana za 1,2 miliona dolara, što je minimalna plata za igrače koji su u ligi preko deset godina. On će biti podrška pod koševima i 12. igrač pod ugovorom, tako da Boston treba da angažuje još najmanje jednog igrača da bi ispunio donji limit propisan od strane lige.

Polard je 1997. bio 19. pik izabran od strabe Detroit Pistonsa. Najboljih pet godina proveo je u Sakramentu, a u sezoni 2001-02 zabeležio je rekord karijere sa 7,1 skokom i 6,2 poena. Te godine odigrao je prosečno 23,5 minuta na 80 mečeva.

Posle Sakramenta igrao je za Indijanu, a poslednju sezonu nosio je dres Klivlenda, za koji je odigrao 24 utakmice i zabeležio prosečno 1 poen i 1,3 skoka za 4,5 minuta u igri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve