Nova vest
Košarka

Petak, 15.12.2006.

12:30

Božović:"Vujošević je zamenio teze"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prvi koji je reagovao na optužbe trenera KK Partizan Duška Vujoševića da se rad "crno-belih" opstruira jeste direktor SRC Tašmajdan Dragoslav Božović. U izjavi za B92, Božović kaže da mu mnoge stvari u monologu trenera "crno-belih" nisu jasne i da su teze zamenjene:

"Čini mi se da je Duško Vujošević potpuno zamenio teze, ili se pravi lud, trećeg nema. Ne dugujemo mi Dušku Vujošević, već njegov klub duguje nama. Ne vidim zbog čega u sve to sada meša politiku i stranke, osim ako nema nameru da nekome pokuša da podvali. Neće uspeti, stvari su jasne, Partizan nam duguje 16 miliona. Pre mesec dana predstavnici kluba su rekli da je hladna dvorana. Ja sam tada, kada smo napravili, istina usmeni, dogovor tražio da se uplati makar milion dinara kako bismo mogli da kupimo gorivo. Ni to nisu uradili, bez obzira što su i to obećali. Ja zaista ne mogu da razumem Duška Vujoševića. Naravno da sve ovo on zna, ali se pravi lud, i to je njegovo pravo. Da li će mu neko poverovati, videćemo. On bi jednom morao da shvati da radnici Tašmajdana žive od toga što pružaju usluge klubu Duška Vujoševića i drugim klubovima. Potpuno je prirodno da moramo da naplatimo to jer od toga živimo...

Hladna dvorana protiv Lotomatike i loša slika koju smo poslali u svet?

"Ponoviću. Još pre mesec dana bili su upozoreni (KK Partizan) da nemamo gorivo, niti novca da kupimo mazut. Zato smo i tražili bar tih milion dinara. Hladna dvorana? Pa znali su da će biti hladna dvorana i da neće imati optimalne uslove. To je Dušku Vujoševiću poznato, i zaista se čudim da sada pokušava stvari potpuno da okrene. Po tome ispada da smo mi dužni da izdržavamo KK Partizan. Naravno da nismo. Njegova uprava i on su dužni da vode računa o svom klubu, a ne uprava Tašmajdana" rekao je Božović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve