Nova vest
Košarka

Četvrtak, 12.01.2006.

19:54

Umesto u Realu,Turiaf opet u LA?

Izvor: Igor Vujičin

Autor:Igor Vujičin

Default images

Ideja madridskog Reala da angažuje Francuza RonijaTuriafa, po s vemu sudeći propada jer bivši igrač univerziteta Gonzaga igra sjajno u CBA ligi, pa će Los Andjeles Lejkersi najverovatnije potpisati ugovor sa njim do kraja sezone.

Turiaf koji je bio pik sa prošlogodišnjeg drafta upravo LA Lejkersa, zbog problema i opracije na srcu, nije potpisao ugovor sa ekipom iz Kalifornije. Medjutim, 4 meseca kasnije, Lejkersi ga opet žele.

Turiaf igra u CBA ligi za ekipu Yakama San Kings, a u pobedi svog tima nad Sijuks Folsima koju su gledali i GM Lejkersa Kupčak i potpredsednik kluba Džim Bas, francuski centar je ubacio 21 koš uz 9 skokova i 8 asistencija:

”Neverovatno je napredovao. Iako se vidi da povremeno ima problema sa snagom, blizu je NBA nivoa” rekao je Kupčak.

kako su prenosili španski mediji, Real je kao prvu metu zimskog prelaznog roka odredio angažovanje jednog centra. Ukoliko ne dovede Turiafa,, madridski klub će još jednom pokušati da se dogovori sa Estudijantesom oko kupovine reprezentativca Španije Himeneza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu