Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 15.08.2005.

21:53

Vujošević: "Analiziramo tržište"

Izvor: B92, Sportski zurnal

Autor:B92, Sportski zurnal

Default images

Košarkaši Partizana prvu fazu priprema obavljaju u Beogradu. Pripreme iz dva dela obavljaju se u hali 'Vizura' (treninzi sa loptom) i u zvezdarskoj šumi. Kondicioni deo priprema vodi profesor Petronije Zimonjić. 'Crno-beli' su u nedelju imali prvi dan predaha, a krajem sledeće nedelje sele se u Kolašin zbog prezauzetosti beogradskih dvorana.

Ekipa Partizana u dosadašnjem delu prelaznog roka angažovala je centra Atlasa Nikolu Pekovića i beka kraljevačke Sloge Nenada Stefanovića. Trener Duško Vujošević analizira stanje na tržištu i najavljuje pojačanja:

Ovo su meseci u kojima se popunjavaju španski i italijanski klubovi koji su daleko bogatiji. Cene su trenutno daleko od našeg domašaja. Pažljivo pratimo razvoj događaja i čekamo 'naših pet minuta'. Razmišljamo o angažovanju još jednog igrača na spoljnoj poziciji. Što se tiče drugog stranca, sačekaćemo da počne sezona, i onda videti da li ima potrebe za njegovim dovođenjem,“ rekao je Vujošević, čiji je stručni štab doživeo velike promene po završetku sezone.

Prvi pomoćnik, Aleksandar Džikić, promovisan je u prvog trenera Atlasa. Lekar Mladen Maksić zbog velikih obaveza u Kliničkom centru nije mogao da nastavi rad sa klubom, dok je Saša Nikitović prešao u Crvenu zvezdu. Prvi pomoćnik Duška Vujoševića postao je Aleksandar Kesar, a šef zdravstvene komisije biće Dr. Zdenko Milinković, načelnik Odeljenja za spinalnu hirurgiju SOHB „Banjica“:

Kesar je radom prethodne tri sezone dao veliki doprinos, napredovao je u kontinuitetu i zaslužio šansu. Pored lojalnosti ima čvrstinu i znanje, pred njim je lepa budućnost. Pored igrača Partizan nastavlja da proizvodi i trenere,“ zaključio je Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu