Nova vest
Košarka

Četvrtak, 08.07.2004.

15:55

Vujošević:Prioritet sada Šćepanović

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Šampion SCG KK Partizan Mobtel kao jedan od osnovnih ciljeva u narednoj sezoni zacrtao je i plasman medju 16 najboljih ekipa u Evroligi. Crno-beli su i najaktivniji u prelaznom roku, pošto su ugovore već potpisali Milojević, Šuput i Bogdanović. Trener Duško Vujošević za B92 kaže da je naredni cilj kluba obnavljanje ugovora sa Vladom Šćepanovićem, a tek na kraju i dovodjenje stranaca:

Ono što bi u daljem kontekstu bilo potrebno odraditi je nastaviti saradnju sa Šćepanovićem, i to je sada ovog momenta prioritet za nas. Imamo tu još nekih mladih igrača koji će tu biti uključeni, i koji će biti dobra pojačanja za nas i dobra perspektiva. Kada budemo formirali tim od strane domaćih igrača, videćemo šta nam nedostaje, i to što nam nedostaje tražićemo kroz jednog ili dva stranca. Što se tiče Evrolige, normalno bi bilo da sada posle treće titule mi napravimo taj korak više i da se plasiramo medju 16 najboljih” ,rekao je Vujošević.

Podsetimo, u četvrtak se u Beogradu održava UO kluba na kome će se raspravljati o učešću Partizana u Gudjer ligi, eventualnoj ostavci pojedinih čelnika kluba. Kompletan intervju sa trenerom Partizana o Gudjer ligi, domaćim igračima i domaćoj ligi, Luki Bogdanoviću... bićete u prilici da pročitate na našem sajtu u petak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve