Nova vest
Košarka

Petak, 27.06.2003.

21:55

Hemofarm još ne tuži agenciju Pinakl

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Vršački košarkaški klub Hemofarm neće za sada preduzimati pravne korake protiv menadžerske agencije "Pinakl" u vezi sa obeštećenjem za Darka Miličića, saopštio je predsednik kluba Miodrag Babić.

U saopštenju se navodi da pregovori još traju i da je klub izneo "poslednju ponudu" i da od agencije očekuje odgovor u narednih 10 dana, kao i da za to vreme pravni zastupnici kluba neće preduzimati nikakve mere.

"Pregovori su teški jer obe strane i dalje čvrsto zastupaju svoje stavove. Postoji, međutim, snažan obostrani interes da se sudski proces izbegne i da se stvar završi dogovorom", naveo je Babić.

Darko Miličić ima ugovor sa klubom, a agencija "Pinakl" je ocenila da je obeštećenje koje klub traži za igrača preveliko.

Mediji su često pisali da Hemofarm za 18-godišnjeg centra traži 10 miliona dolara. Babić je to demantovao.

"Sadržaj eventualnog ugovora imaće karakter poslovne tajne, dostupne isključivo onima na koje se odnosi", prenosi se u saopštenju.

Klub ističe da je veoma ponosan na svog igrača, koji je juče sa druge pozicije izabran na draftu NBA. To je najviši plasman sa koga je izabran neki Evropljanin koji nije studirao u SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu