Nova vest
Košarka

Sreda, 16.10.2002.

10:16

Poraz Hemofarma u Tel Avivu, Topić debitovao

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Košarkaši vršačkog Hemofarma poraženi su sinoć u Tel Avivu, u drugom kolu Grupe B Južne konferencije FIBA Kupa, od domaćeg Hapoela sa 75:79 (22:22, 19:22, 19:19, 15:16).

Najefikasniji na meču bio igrač domaćih Vilijam Kejs, koji je zabeležio 18 poena uz cak osam asistencija, a pored njega u ekipi Hapoela dobru partiju pružio je i Jakov Grin sa 14 poena.

Kod Hemofarma najefikasniji je bio Milenko Topić, koji je zabeležio 15 poena uz pet skokova, Darko Miličić je postigao 14, a Saša Vasiljević 12 poena.

Trener Hapoela Šiveka ocenio je posle utakmice da su igrali protiv izuzetno kvalitetnog rivala, koji je na nivou Evrolige, i dodao da su zahvaljujući dobroj odbrani, pogotovo u ključnim trenucima meča, stigli do zasluženog trijumfa.

"Utakmica je bila fizički veoma zahtevna. Hapoel je iskoristio naše greške u odlučujućim momentima utakmice i na kraju stigao do pobede", rekao je posle meča trener Hemofarma Željko Lukajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu