Jokić: Ceo život me potcenjuju, to je za mene normalno

Nikola Jokić govorio je posle novog tripl-dabla i pobede Denver Nagetsa nad Majami Hitom (123:106).

Izvor: MS

Četvrtak, 15.04.2021.

09:26

Jokić: Ceo život me potcenjuju, to je za mene normalno
Foto: Profimedia

Jokić je ostvario 56. tripl-dabl u karijeri i "podebljao" poziciju na devetom mestu večne liste NBA lige po tom parametru.

Srbin je govorio o tome koliko mu je teško da se nosi sa liderstvom, posebno sada kada je Džamal Marej zbog povrede završio sezonu, a moraće još više da "povuče" u momentu kada Denver igra "toplo-hladno".

"Da li znate priču o malom parčetu papira? Uvek ga pročitajte, bez obzira da li ide dobro ili ne. Na njemu piše 'Sve će proći'. Isto tako je i sa Denverom, proći će šta god da bude, a mi moramo da ostanemo smireni i fokusirali. Zadovoljan sam kako smo sada odigrali", rekao je Jokić. Govorio je i koliki je udarac odsustvo Mareja.

"Tužno je sve to, imali smo dobar odnos na terenu i van. Ipak, nećemo odustati, iako ne može niko olako da ga zameni. Trudićemo se svi zajedno to da učinimo. Sledi mu najteži period u životu, nadam se da će ga prebroditi na najbolji način".

Jokić je govorio zašto mnogi vide Denver kao autsajdera u ovoj situaciji.

"Celog života sam potcenjivan, navikao sam na tako nešto. To je za mene normalno. Možda nam daje olakšanje i skida pritisak. Međutim, moraćemo da nađemo zamenu za Mareja i da se svi pokažu. Pojedinci moraju da uđu u velike cipele", slikovito je objasnio Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: