Jokić i dalje bez odluke o reprezentaciji: Ne razmišljam o tome

Nikola Jokić, srpski košarkaš, pričao je o potencijalnom priključivanju reprezentaciji Srbije ovog leta.

Izvor: LN

Petak, 29.03.2019.

22:49

Jokić i dalje bez odluke o reprezentaciji: Ne razmišljam o tome
EPA-EFE/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT

"Orlovi" su obezbedili plasman na Mundobasket (31. avgust-15. septembar), ali je i dalje pitanje u kojem će sastavu otputovati u Kinu.

Jokić je pričao o fantastičnoj sezoni koju ima u Denver Nagetsima i plasmanu u plej-of NBA lige.

" Veoma sam zadovoljan, ne samo rezultatima nego i igrom koju pružamo. Normalno je da ako igramo ovako dobro, rezultati će doći. Pobedili smo mnogo tesnih utakmica, što je velika razlika u odnosu na prošlu godinu, kada smo izgubili mnogo tih mečeva ’na jednu loptu’. To je isto pokazatelj da smo sazreli kao ekipa, kao tim, iako smo drugi najmlađi u ligi. Zadovoljan sam, nadam se da su i ostali, ali ostaje nam da se poboljšamo za plej-of i da tada pokažemo najbolju košarku", izjavio je Jokić za "Glas Amerike".

Nikola se potom dotakao "vrele" teme o potencijalnom nastupu za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini.

"Imao sam jedno lepo iskustvo u reprezentaciji, sa svim tim momcima koji su bili tamo, osvojili smo medalju, priređen nam je doček ispred skupštine i sve to ću sigurno pamtiti ceo život. Sada o tome ne razmišljam, nekako mi je stvarno daleko. Hteo bih prvo da uradim nešto ovde. Ne vredi stvarno sada ništa govoriti", istakao je Jokić.

Maltene bez komentara je bio i na pitanje da li vidi Srbiju kao reprezentaciju koja može da zaustavi svetsku velesilu, Sjedinjene Američke Države.

"Ne znam, nemoj da ja komentarišem. Sve zavisi ko će igrati. Ima stvarno opasnih ekipa, ne treba sada ništa pričati, još je to daleko", zaključio je Nikola.

Celu izjavu momka iz Sombora za "Glas Amerike" pogledajte na priloženom videu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

279 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: