Na koliko odricanja su Lejkersi spremni zbog Dejvisa?

Los Anđeles Lejkersi i Nju Orleans Pelikansi nemaju još puno vremena da se dogovore oko trejda Entonija Dejvisa, ali su u poodmaklim razgovorima.

Izvor: LN

Utorak, 05.02.2019.

10:30

Na koliko odricanja su Lejkersi spremni zbog Dejvisa?
AP Photo/Gerald Herbert

Kako su navodili američki novinari, Pelikansi prvo nisu odgovarali na pozive Medžika Džonsona i Lejkersa, da bi, kada su se odazvali, zatražili "pola tima" za Dejvisa.

Lejkersi su, prema navodima, u raznim kombinacijama nudili sve igrače. Kuzmu, Bola, Ingrama, Stivensona, Ronda, Zubca... Maltene je samo Lebron Džejms bio bezbedan.

Prema najnovijim informacijama, koje prenosi renomirani novinar Adrijan Vojnarovski, Pelikansi čekaju da im Lejkersi ponude "čitavu budućnost". Oni žele četiri naredna pika prve runde i još nekoliko pikova druge runde.

"Pelikansi žele da budu kompenzovani za Dejvisa, čak i više nego što bi trebalo", naveo je Vojnarovski.

Bilo kako bilo, Lejkersi i Pelikansi imaju do četvrtka 7. februara da se dogovore o trejdu, ili da sačekaju leto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: